Park

Når Fossheim har ansvaret for parken, vet du at den blir bra. Parken på Fonna utrolig god og variert.
– Øystein Bråten

Fonna kan park og freestyle. Hvert år legger flere av verdens landslag sine sommersamlinger til Jondal og Folgefonna. Vi er også vertskap for flere camper, privatlag, universitetslag og ikke minst mange filmselskaper som er på jakt etter den legendariske Fonna-solnedgangen. Flere av verdens beste park- og freestylekjørere tilbringer flere måneder på Fonna hver sommer.

Utover standardutvalget i parken, tilpasser vi parken/elementer etter nærmere avtale. Rutinerte parkbyggere og shapere i Mushroomcrew har erfaring på park i sommersnø og sørger for at resultater blir bra - uansett vær og snøforhold.

Kjente camper som What! Camps og Folgefonna Snowboard & Ski Camp har gjennom flere sommeruker et profesjonelt og morsomt opplegg på Fonna.

FONNA, med Emil Fossheim og The Mushroom Crew i spissen, er kjent for sin freestyle-park. I år åpner vi parken medio mai og drifter denne i full størrelse frem til slutten av juli. I august kjører vi en nedskalert, men fremdeles bra park. Fonna-parken blir hvert år kåret til en av de fremste freestyleparkene i verden på sommersnø. Kom til Fonna og prøv selv!

‍Følg @fonnasnowpark for (nesten) daglige updates i sommer!

Bestill

Kontakt booking@visitfonna.no for at vi skal kunne tilrettelegge for deg og din gruppe på Fonna.