Langrenn

Opplev langrennsløyper for både klassisk og skøyting i verdensklasse på Fonna!

Langrennsløypen er lokalisert på Folgefonna hvor terrenget som følger bak toppstasjonen på heisen er jevnt og perfekt for langrennsaktivitet. Lengden på løypen varierer fra 2km til 5km alt etter snøforhold. Med rutinerte tråkkemaskinsførere produserer Fonna langrennsløyper for både klassisk og skøyting i verdensklasse. Vi har eget utstyr for optimale spor og vi leverer grunnsalting med hydraulisk saltspreder. I tillegg til topp langrennsløyper, har vi kanskje Norges peneste utsikt - til Hardangerfjorden, Rosendalsalpene, Sør-Fonna og Nordsjøen.

Løypen preppes og saltes i juni og juli når været tilllater og preparers ellers på bestilling - ta kontakt for mer info. Langrennskort koster kr 250,- pr dag og inkluderer tilgang til preparert og saltet løype samt transport med skiheisen.

Ønsker du og din gruppe Skandinavias beste langrennsløyper på sommersnø, ta kontakt med post@visitfonna.no i dag!

Løypene

Det er noe spesielt å gå på langrenn på et treningsområde som er formet gjennom flere tusen år. Fonna har de siste årene økt satsningen på langrenn. Lengden på løypene varierer fra 2 kilometer til 5 kilometer -  alt etter snøforhold.

Alpint

Gå til

Skisenteret

Gå til

Park

Gå til