Langrenn

Fra løypene har du kanskje Norges peneste utsikt til Hardangerfjorden, Rosendalsalpene, Sør-Fonna og Nordsjøen

Langrennsløypa prepareres daglig
fra 17. mai til 20. mai. 2023Langrennsløypen er lokalisert på toppen av breen. Terrenget som følger bak toppstasjonen på heisen, er jevnt og perfekt for langrennsaktivitet. Lengden på løypa varierer fra 2 kilometer til 5 kilometer -  alt etter snøforhold.

Med rutinerte ildsjeler bak spakene, produserer Fonna langrennsløyper for både klassisk og skøyting i verdensklasse. Vi har eget utstyr for optimale spor og leverer grunnsalting med hydraulisk saltspreder. Løypen preppes og saltes i juni og juli når været tillater det. På Fonna preparerer vi også på bestilling. Fra løypene har du kanskje Norges peneste utsikt til Hardangerfjorden, Rosendalsalpene, Sør-Fonna og Nordsjøen.


Langrennskort koster kr 300,- pr dag og inkluderer tilgang til preparert og saltet løype, samt 2x transport med skiheisen.

Opplæringsgrupper er alltid velkomne.Løypa er alltid åpen på lørdag og søndag.
Mandag-fredag, vennligst spør

post@visitfonna.no

Løypene

Det er noe spesielt å gå på langrenn på et treningsområde som er formet gjennom flere tusen år. Fonna har de siste årene økt satsningen på langrenn. Lengden på løypene varierer fra 2 kilometer til 5 kilometer -  alt etter snøforhold.